Beste leden, ouders/verzorgers,

Goed nieuws! Met het ingaan van de versoepelingen mogen wij als Boksvereniging Appingedam m.i.v. donderdag 20 mei weer trainingen verzorgen op onze oude vertrouwde training locatie in de gymzaal van Olingertil.

Natuurlijk betekent dit nog niet dat alles weer helemaal normaal is want er zijn nog wel een aantal regels verbonden aan de trainingen. Nadere informatie omtrent de corona regels is te vinden op de site van de Rijksoverheid.

Daarnaast meld je in de appgroep dat je aanwezig bent en volg je op de trainingslocatie ten aller tijde de aanwijzingen van de aanwezige trainers op.

Pas goed op jezelf en elkaar. Stay safe.

Hartelijk welkom op de website van Boksvereniging Appingedam.

De vereniging, opgericht 26 november 1996, wil graag een vereniging zijn die boksen laagdrempelig maakt voor mensen die niet eerder met boksen in aanraking zijn geweest.

De trainingen staan onder leiding van door de Nederlandse Boksbond gediplomeerde trainers. Eveneens is de vereniging in het bezit van een wedstrijdlicentie zodat leden kunnen deelnemen aan wedstrijden.

Natuurlijk is alleen recreatieboksen ook mogelijk, waarbij je hoofdzakelijk aan de techniek en conditie werkt. Minimumleeftijd 6 jaar.

Je bent welkom om een keer mee te trainen. De eerste twee lessen zijn gratis.

De vereniging

De Boksvereniging Appingedam wil graag een vereniging zijn die boksen laagdrempelig maakt voor mensen die niet eerder met boksen in aanraking zijn geweest.

Boksvereniging Appingedam onderscheidt zich van andere boksverenigingen door een prettige en persoonlijke sfeer; men traint fanatiek met zijn allen maar er is altijd respect voor elkaar.

We trainen in verschillende groepen;

In verband met corona maatregelen gelden aangepaste trainingstijden.
Kijk voor meer info hier: https://boksverenigingappingedam.nl/Website/corona/

Trainingen vinden plaats iedere maandag- en donderdagavond.
Graag even afmelden als je niet kan komen om te trainen.

Jeugd (< 16 jaar)

Senioren (16 jaar >)

Parkinsonboksen

*Contributie betaling is ook mogelijk via jeugdsport fonds.

Trainingslocatie:
Gymzaal Olingertil, Olingermeeden 8, 9903 ET Appingedam