Beste leden, ouders/verzorgers,

Vandaag heeft het kabinet tijdens een persconferentie aangekondigd dat Nederland voor een periode van vijf weken in een lockdown gaat. In eerste instantie gelden de maatregelen tot 19 januari 2021.

In de persconferentie werden ook de sportscholen, sporthallen en zwembaden aangehaald. Deze moeten hun deuren tot 19 januari 2021 sluiten.

Hoewel we net weer waren begonnen met trainen worden helaas alle trainingsactiviteiten opgeschort voor alle groepen, de jeugd, de senioren en de Parkinson groep. Zodra er veranderende berichtgeving is omtrent het opstarten van de trainingen dan zal dit wederom met jullie gecommuniceerd worden.

Nadere informatie omtrent de corona regels is te vinden op de site van de Rijksoverheid.

Ondanks deze vreemde en rare situatie wensen wij iedereen toch fijne feestdagen en hopen jullie in het nieuwe jaar weer te zien zodra dit weer is toegestaan.

Pas goed op jezelf en elkaar. Stay safe.

Hartelijk welkom op de website van Boksvereniging Appingedam.

De vereniging, opgericht 26 november 1996, wil graag een vereniging zijn die boksen laagdrempelig maakt voor mensen die niet eerder met boksen in aanraking zijn geweest.

De trainingen staan onder leiding van door de Nederlandse Boksbond gediplomeerde trainers. Eveneens is de vereniging in het bezit van een wedstrijdlicentie zodat leden kunnen deelnemen aan wedstrijden.

Natuurlijk is alleen recreatieboksen ook mogelijk, waarbij je hoofdzakelijk aan de techniek en conditie werkt. Minimumleeftijd 6 jaar.

Je bent welkom om een keer mee te trainen. De eerste twee lessen zijn gratis.

De vereniging

De Boksvereniging Appingedam wil graag een vereniging zijn die boksen laagdrempelig maakt voor mensen die niet eerder met boksen in aanraking zijn geweest.

Boksvereniging Appingedam onderscheidt zich van andere boksverenigingen door een prettige en persoonlijke sfeer; men traint fanatiek met zijn allen maar er is altijd respect voor elkaar.

We trainen in verschillende groepen;

• Jeugd (tot 16 jaar)
  • Senioren (vanaf 16 jaar)
  • Wedstrijdboksers
  • Parkinsonboksers

In verband met corona maatregelen gelden aangepaste trainingstijden.
Kijk voor meer info hier: https://boksverenigingappingedam.nl/Website/corona/

Trainingen vinden plaats iedere maandag- en donderdagavond.
Graag even afmelden als je niet kan komen om te trainen.

Jeugd (< 16 jaar)

• Donderdagavond
  • Contributie*
    €10,00 p.m. (6 t/m 11 jaar)
    €12,50 p.m. (12 t/m 15 jaar)

Senioren (16 jaar >)

van 19:30-21:00 uur
  • Donderdagavond
    van 19:30-21:00 uur
  • Contributie*
    €15,00 p.m. (16 jaar >)

Parkinsonboksen

• Contributie
    €15,00 p.m.

*Contributie betaling is ook mogelijk via jeugdsport fonds.

Trainingslocatie:
Gymzaal Olingertil, Olingermeeden 8, 9903 ET Appingedam