Arnold Vanderlyde naar Appingedam voor boksclinic.

May 12, 2019

Boksvereniging Appingedam gaat wederom een bokclinic geven en wel op zondag 19 mei. De clinic wordt deze keer gegeven door niemand minder dan Arnold Vanderlyde!

Arnold Vanderlyde begon op vijftienjarige leeftijd met boksen in boksschool De Amateur in Munstergeleen. In zijn loopbaan behaalde hij als amateur driemaal brons op de Olympische spelen in 1984, 1988 en 1992. Daarnaast was hij driemaal Europees en achtmaal Nederlands kampioen. In 1991 werd hij gekozen tot sportman van het jaar.

De clinic wordt gegeven in sporthal Eelwerd, Opwierderweg 65 in Appingedam en begint om 11 uur en eindigt om ongeveer 12.30 uur. Publiek is uiteraard welkom. De entree is gratis.

Boksvereniging Appingedam is heel trots en verheugd dat Arnold Vanderlyde naar Appingedam wil komen en hoopt dan ook op een grote belangstelling van zowel de deelnemende boksers als het publiek.

Graag nodigen wij de Noordelijke boksers, die lid zijn van een vereniging aangesloten bij de Nederlandse boksbond, uit om hier aan mee te doen. Deelname is gratis. Graag horen wij even met hoeveel personen jullie deelnemen.