BoksClinic met meervoudig kampioen Sammy wagensveld.

Zondag 9 februari organiseert Boksvereniging Appingedam weer een clinic voor alle boksers uit het noordelijk district. De clinic wordt deze keer gegeven door niemand minder dan topbokser Sammy Wagensveld!

De jonge Sammy Wagensveld geldt als de ‘coming man’ binnen de Nederlandse boksbond in zijn gewichtsklasse. Bij de junioren werd hij reeds meerdere malen Nederlands kampioen.

Sammy was in 2018 Nederlands Kampioen bij de Elite A Klasse 64 kg en heeft in 2019 de overstap gemaakt naar de 69 kg. Afgelopen weekend stond hij wederom in de finale van het Nederlands kampioenschap senioren tegen routinier Delano James. Na een prachtige partij gaf de ervaring van James de doorslag en nam Sammy het zilver mee naar huis. Delano en Sammy zitten beide in team NL in de klasse tot 69 kg en het NOC NSF hebben voor beide heren een punten systeem bedacht die bepalend is voor wie van beide heren naar het OKT mag.

De clinic wordt gegeven in de sporthal van school Olingertil, Olingermeeden 8 in Appingedam, Het begint om 11.00 uur en eindigt om ongeveer 12.30 uur. Dus als je mee wil doen zorg dan dat je uiterlijk 10:45 uur aanwezig bent. Publiek is uiteraard welkom. De entree is gratis.

Boksvereniging Appingedam is heel trots en verheugd dat Sammy Wagensveld naar Appingedam wil komen en hoopt op een grote belangstelling zowel van de deelnemende boksers als het publiek.