Bokstrainingen opgeschort

Beste leden, ouders/verzorgers,

Vandaag heeft het kabinet tijdens een persconferentie aangekondigd dat Nederland voor een periode van vijf weken in een lockdown gaat. In eerste instantie gelden de maatregelen tot 19 januari 2021.

In de persconferentie werden ook de sportscholen, sporthallen en zwembaden aangehaald. Deze moeten hun deuren tot 19 januari 2021 sluiten.

Hoewel we net weer waren begonnen met trainen worden helaas alle trainingsactiviteiten opgeschort voor alle groepen, de jeugd, de senioren en de Parkinson groep. Zodra er veranderende berichtgeving is omtrent het opstarten van de trainingen dan zal dit wederom met jullie gecommuniceerd worden.

Nadere informatie omtrent de corona regels is te vinden op de site van de Rijksoverheid.

Ondanks deze vreemde en rare situatie wensen wij iedereen toch fijne feestdagen en hopen jullie in het nieuwe jaar weer te zien zodra dit weer is toegestaan.

Pas goed op jezelf en elkaar. Stay safe.