Boksvereniging Appingedam hervat de trainingen

Goed nieuws! Met ingang van maandagavond 30 november gaat Boksvereniging Appingedam weer trainingen verzorgen op onze oude vertrouwde training locatie in de gymzaal van Olingertil. We gaan weer trainingen verzorgen voor de jeugd t/m 16 (Groep 1), senioren 16+ (Groep 2) en Parkinson groep (Groep 3).

De trainingen beginnen op de gebruikelijke tijden

• Groep 1 traint op maandag en donderdag van 18:30 tot 19:30 uur
• Groep 2 traint op maandag en donderdag van 19:30 tot 21:00 uur
• Groep 3 traint alléén op maandag van 18:30 tot 19:30 uur

Natuurlijk betekent dit nog niet dat alles weer helemaal normaal is want er zijn nog wel een aantal regels verbonden aan de trainingen. Voor de geldende regels kijk op https://www.rijksoverheid.nl/…/openbaar-en-dagelijks-leven

Heb je interesse om mee te trainen dan ben je ook van harte welkom. Ten aller tijde volg je op de trainingslocatie de aanwijzingen van de aanwezige trainers op.Tot maandag op de training!