gaat weer trainen!

Met de versoepeling van de regels door het Kabinet en de RIVM mogen wij, als Boksvereniging Appingedam, met inachtneming van een aantal strikte regels weer in de zaal trainingen verzorgen.

Hiervoor hebben we een plan uitgewerkt en namens de vereniging ingediend bij de Gemeente Appingedam. Voor dit plan hebben we als vereniging goedkeuring gekregen van de gemeente. Dit plan heeft geleid tot een protocol waarin de regels staan waaronder wij weer trainingen mogen verzorgen. Dit protocol is hier te lezen. Aan een ieder het verzoek om dit protocol door te lezen.

Boksvereniging Appingedam heeft besloten om vanaf maandagavond 17 augustus 2020 weer trainingen te geven, maar wel onder strikte voorwaarden en duidelijke regels en richtlijnen om het voor iedereen veilig te houden.

Als je komt trainen meldt je dit van te voren in de appgroep en is deelname voor eigen risico en zorg je dat je op de hoogte bent van de regels en richtlijnen die gelden bij de trainingen zoals beschreven in het protocol welke je, zoals eerder aangegeven, kan vinden op de website van Boksvereniging Appingedam.

Iedereen dient voor en na de training een afstand van 1,5 meter van elkaar te houden.

Trainingstijden & locatie

Maandag:
Jeugd: 18.30 tot 19.30 uur | Parkinson: 18.30 tot 19.30 uur | Senioren: 19.45 tot 20.45 uur
Donderdag:
Jeugd: 18.30 tot 19.30 uur | Senioren: 19.45 tot 20.45 uur
Locatie:
Gymzaal Olingertil, Olingermeeden 8 te Appingedam

Lees hier het

hanteert tijdens de trainingen de volgende regels:

HOUDT TEN ALLER TIJDE 1,5 METER AFSTAND!

Zowel voor als na de training.

Meld in de appgroep dat je komt trainen

Zit je niet in de whatsapp groep geef je 06-nummer door aan de trainer.

Bij klachten blijf thuis

Geldt voor klachten bij jou of iemand bij jou thuis met koorts (>38°C) en/of benauwdheidsklachten en/of positieve coronatest, of als je geblesseerd bent.

5 minuten voor aanvang aanwezig

Je mag 5 minuten voor aanvang van je training aanwezig zijn.

Handen wassen

Zowel bij aankomst als vertrek van de trainingslocatie was je je handen met de aanwezige desinfectant.

Aanwijzingen opvolgen

Volg altijd de aanwijzingen van de trainers op locatie. Indien er geen gehoor wordt gegeven kan uitsluiting van de training volgen.

Maak je thuis gereed

Er is namelijk geen kleedgelegenheid aanwezig. Ook zijn er geen toilet en douche aanwezig.

eigen materiaal mee

Denk aan handschoenen, springtouw en bidon met je naam erop.
Er kan niets van de vereniging worden geleend.

Geen 'supporters'

Voor tijdens en na de training mogen ouders en begeleiders niet op het schoolplein aanwezig zijn.

Aanwezig bij de trainingen

Als je komt trainen is deelname voor eigen risico en zorg je dat je op de hoogte bent van de regels en richtlijnen die gelden bij de trainingen zoals beschreven in het protocol welke je kan vinden op de website van Boksvereniging Appingedam.
Iedereen dient voor- tijdens en na de training een afstand van 1,5 meter van elkaar te houden.

Trainingstijden & locatie

Maandag:
Jeugd: 18.30 tot 19.30 uur | Parkinson: 18.30 tot 19.30 uur
| Senioren: 19.45 tot 20.45 uur
Donderdag:
Jeugd: 18.30 tot 19.30 uur | Senioren: 19.45 tot 20.45 uur
Locatie:
Gymzaal Olingertil, Olingermeeden 8 te Appingedam

Meer informatie? Kijk op:
www.boksverenigingappingedam.nl