Zomervakantie

Donderdag 20 juli aanstaande zullen de laatste trainingen van dit seizoen plaatsvinden. De trainingen zullen weer worden hervat op maandag 4 september aanstaande. Op die dag zal er eveneens een open dag zijn, waarbij we jullie allemaal weer hopen te zien en we ook nieuwe leden hopen te mogen verwelkomen. Graag tot dan! Voor nu …

Zomervakantie Lees verder »

Bokswedstrijd in Leeuwarden

Zaterdag 28 januari 2023, in een overvolle WTC accommodatie te Leeuwarden,  tijdens het 90-jarige jubileum van B.A.V. Frisia, bokste Jeremy Hendriks, zwaargewicht van boksvereniging Appingedam, tegen Remy de Haas van boksvereninging Purmerend de laatste amateurpartij van de avond. Remy de Haas begon met aanvallend boksen waarop Jeremy Hendriks counterde met zijn linkse stoothand en voortdurend …

Bokswedstrijd in Leeuwarden Lees verder »

Fijne feestdagen en een gelukkig 2023!

Boksvereniging Appingedam wenst u allen fijne feestdagen en een gelukkig 2023! De trainingen gaan weer van start op maandag 9 januari 2023. De trainingen zullen dan weer plaatsvinden op de oude trainingslocatie (Olingertil, Olingermeeden 8 in Appingedam). Graag tot dan!

Trainingslocatie Boksvereniging Appingedam

Aanstaande maandag 29 augustus worden de trainingen van Boksvereniging Appingedam weer hervat. Wegens de versterking van de sportzaal waar de trainingen normaliter worden gegeven, vinden de trainingen de komende weken plaats in de RENN4 aan de Olingermeeden in Appingedam (tegenover de gebruikelijke locatie). Tot maandag!

Zomervakantie

Donderdag 14 juli a.s. zijn de laatste trainingen van dit seizoen. Tijdens de zomervakantie zijn er geen trainingen. De trainingen beginnen weer op maandag 29 augustus a.s. Een fijne vakantie gewenst en graag tot dan!