Jeremy Hendriks bokst kwartfinale NK.

Afgelopen zaterdag werden in Amersfoort de kwartfinales voor het Nederlands kampioenschap voor de jeugd gebokst. Jeremy Hendriks van boksvereniging Appingedam moest aantreden tegen de Rotterdammer David Toniou.

Toniou bleek een zeer aanvallende bokser en Jeremy moest zijn best doen om de Rotterdammer van zich af te houden. Deze eerste ronde was Jeremy soms iets te afwachtend waar Toniou gebruik van maakte.

De tweede ronde liet een actievere en slimmer boksende Jeremy zien. Hij wist hierbij meermalen goed door te komen. Na een serie stoten van Jeremy moest Toniou zelfs 8 tellen rust incasseren.

De laatste ronde zetten beide boksers alles op alles om de overwinning in de wacht te slepen. Ook deze ronde was Jeremy zeker niet de mindere bokser..

Na de partij was het erg spannend wie de winnaar zou zijn. Het kon beide kanten op vallen. De Jury wees de Rotterdammer uiteindelijk aan als winnaar en helaas is Jeremy hiermee uitgeschakeld voor het Nederlands kampioenschap.

Jeremy begint steeds beter te boksen en ondanks het verlies waren de meegereisde trainers niet ontevreden over de prestatie van Jeremy.